Ontdek locatie Grijpskerk

Grijpskerk - Prachtig dorp, plaats en locatie in Groningen

Voor het eerst aangeduid als ‘Ruigewaard’ en in de jaren 1500 genoemd als Grijpskerk. Gelegen in het Groninger Westerkwartier, op een circa twintig kilometer afstand van het zowel het prachtige Lauwersoog gebied als de stad Groningen. Met een aantal van omstreeks de 2500 inwoners is het dorp in handen van de gemeente Zuidhorn.

In de buurt van Grijpskerk?

Op doorreis in de provincie of gewoon toevallig in Grijpskerk? Parkeer de auto en kom Grijpskerkrustig een hapje eten in:

‘Grijpskerk kent nog een heuse treinverbinding!
Kijk op NS.nl voor meer informatie.’

Sportverenigingen in Grijpskerk

Sportief actief zijn staat in Grijpskerk al jaren hoog in het vaandel. Er is dan ook de mogelijkheid om deel uit te maken van verschillende sportactiviteiten als:

Bedrijven in Grijpskerk

Het dorp kent nog een behoorlijke middenstandsklasse en om niet te vergeten, een omvangrijk industrieterrein. Ideaal voor u als ondernemer of starter. Bovendien kent het dorp een ondernemersclub: O.R.G. dit staat voor Ondernemers Rond Grijpskerk. Dé kans om uw netwerk eens flink uit te breiden!

 

Heeft u meer informatie over deze leuke locatie?

Heeft u meer informatie over Grijpskerk of wilt u een reactie achter laten? Dat kan! E-mail de webmaster en vul rechts het webformulier in. Uw gegevens worden in vertrouwen behandeld en niet aan derden verstrekt.

  • Feestweek Niekerk
    Locatie Grijpskerk
  • Prachtige streek
    Regionale plaatsen
Bekijk een dorp
Grijpskerk
Niekerk
Marum
Zoutkamp
Winsum
Aduard
Grootegast
Eenrum
Oldehove
Zevenhuizen