Het idee

Graag willen u kennis laten maken met de leukste dorpjes van provincie Groningen! Gelegen in de Ommelanden, golden raand en ’t Westerkwartier vergeven we u graag achtergrond informatie, bezienswaardigheden en andere bijzondere wetenswaardigheden.

‘’Ontdek en bewonder’’

Als opdracht vanuit TriplePro Online Marketing en Hanze hogeschool willen we u beeld geven over leukste dorpjes uit het Groninger landschap. De leukste dorpjes kent zijn inspiratie door de recentelijk gehouden ‘Leukste dorp van ….’ verkiezing van o.a. RTV Noord.

Het doel

Naast het inspireren en promoten van de regio, is het genereren van organische verkeersdata. Anders gezegd: het aantrekken van vele online bezoekers op een 'natuurlijke' manier.  

Hoe? SEO!

Ik hoor u al denken, SEO??? Yes, 'Search Engine Optimalisation'. Vertaald naar het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Simpelweg anticiperen op de organische zoekvolumes in Google. Dit betekent niets anders dan het schrijven en publiceren van zoekmachine vriendelijke relevante teksten.

Stelt u zelf de vraag; hoe bent u op deze site gekomen???  

Linkbuilding

U heeft er vast weleens over gehoord, het fenomeen 'linkbuilding'. Een populaire methode om de waarde van website te doen stijgen. Google denkt namelijk: een website met zoveel doorverwijzingen van andere 'onderwerp gerelateerde' websites, dat moet wel een belangrijke en boven alles relevante website zijn.

 

  • Feestweek Niekerk
    Locatie Grijpskerk
  • Prachtige streek
    Regionale plaatsen
Bekijk een dorp
Grijpskerk
Niekerk
Marum
Zoutkamp
Winsum
Aduard
Grootegast
Eenrum
Oldehove
Zevenhuizen