Ontdek locatie Marum

Marum - Prachtige dorp, plaats en locatie in Groningen

Hoofdplaats van de gemeente Marum gelegen aan de A7 in het Groninger Westerkwartier, op een 25 kilometer afstand van de stad Groningen. De naam Marum kunt u in het Nedersaksisch vertalen als ‘waterplaats’. De omgeving van Marum leent zich voor vele vormen van recreatie, zoals fietsen en wandelen.

In de buurt van Marum?

Op doorreis in de provincie of gewoon toevallig in Marum? Parkeer de auto en kom rustig een hapje eten in:

‘Marum, dichterbij dan u denkt!’

Dynamisch en divers

Marum staat bekend om de vele en bloeiende verenigingsleven. Het kent verzorgde jaarlijks terug kerende evenementen als De Marummer Omloop het Mega Piratenfeest. Het uitgaanscentrum ‘De Kruisweg’, trekt bezoekers uit verre omstreken. Hier kunt u onder ander een gooi wagen op de bowlingbaan en vervolgens genieten van een heerlijk diner.

Bedrijven in Marum

De gemeente Marum kent vele bedrijven en ondernemingen. Van eenmanszaken tot internationaal opererende organisaties. De focus ligt op transport en schone industrie. Het dorp kent een aantal omvangrijke bedrijventerreinen. Deze huisvest onder meer bouw- en metaalbedrijven, voedingsindustrieën, autobedrijven en dienstverlenende bedrijven in verschillende branches.

 

Heeft u meer informatie over deze leuke locatie?

Heeft u meer informatie over Marum of wilt u een reactie achter laten? Dat kan! E-mail de webmaster en vul rechts het webformulier in. Uw gegevens worden in vertrouwen behandeld en niet aan derden verstrekt.

  • Feestweek Niekerk
    Locatie Grijpskerk
  • Prachtige streek
    Regionale plaatsen
Bekijk een dorp
Grijpskerk
Niekerk
Marum
Zoutkamp
Winsum
Aduard
Grootegast
Eenrum
Oldehove
Zevenhuizen