Ontdek locatie Niekerk

Niekerk - het leukste dorp van Groningen 2013!

Een prachtig agrarisch ontwikkeld dorp, met Oldekerk en ’t Faan als aangelegen dorpen. Niekerk heeft ondanks zijn pittoreske omvang een behoorlijke historie opgebouwd. Bekende voorbeelden hiervan zijn: de machtstrijd van dominee Van Byler en De Mepsche, perikelen rondom de Hanckemaborg en de Faansche Gruwelen.

In de buurt van Niekerk?

Op doorreis in de provincie of gewoon toevallig in het leukste dorp van Groningen? Parkeer de auto, leer de omgeving kennen en kom rustig een hapje eten of drinken in:Niekerk

 

Niekerk-Oldekerk-Faan, drie plaatsnamen, 1 hart en HLDVG2013!’

Sportcentrum Eekeburen

Sportcentrum Eekeburen een begrip voor sportief Westerkwartier. Zwembad en sauna Eekeburen is samen met de Tremahal een sportcentrum waar voor iedereen, die zich op een sportieve of ontspannende manier bezig kan zijn. Het bad kent vele mogelijkheden betreffende specifieke zwemactiviteiten en trekt daarmee vaste bezoekers uit de hele regio.

Bedrijven in Niekerk

Het dorp kent nog een behoorlijke middenstandsklasse. Ideaal voor u als ondernemer of starter en dé kans om uw netwerk eens flink uit te breiden! Maak kennis met de handelsvereniging Niekerk, Oldekerk en ’t Faan (N.O.F.)

Heeft u meer informatie over deze leuke locatie?

Heeft u meer informatie over Niekerk of wilt u een reactie achter laten? Dat kan! E-mail de webmaster en vul rechts het webformulier in. Uw gegevens worden in vertrouwen behandeld en niet aan derden verstrekt.

  • Feestweek Niekerk
    Locatie Grijpskerk
  • Prachtige streek
    Regionale plaatsen
Bekijk een dorp
Grijpskerk
Niekerk
Marum
Zoutkamp
Winsum
Aduard
Grootegast
Eenrum
Oldehove
Zevenhuizen